fredag 28 december 2012

Lata dagar

Dagarna bara försvinner här borta.
Vi promenerar, vi fikar, vi äter, vi pratar, vi tittar på film, vi går på marknader, affärer och vips är det bara fem dagar kvar innan vi sitter på planet hem. Skönt att inte göra så mycket vettigt och bara ta det lite lungt, vara ledig från kontoret, ta ordentliga sovmorgonar, vila i soffan framför roliga TV-program, laga eller äta god mat eller gott snacks. 

Vi har dock råkat ha lite otur för saker och ting har visst bestämt sig för att stänga under dessa dagar. Konjakfabriken visade sig vara stängd för året och lika folkmordsmuseet och sen så är det så klent med turister att det är svårt att få till turer runt om i landet. Men vi löser det på annat sätt! 

Idag ska vi dock göra en tur här i Jerevan där de tar oss runt och tittar på och berättar om gamla Sovjet - det ska bli roligt. Och sen i helgen ska vi hyra en helt guid med tillhörande bil och åka iväg och titta på fina Garni och Gerard och så ska vi även hinna med att inhandla det alldra sista innan hemresan för sen är det minsann nyår och en dag som kommer att ägnas åt ihoppackning och städning. 



Sandra och jag njuter av en smarrig milkshake =)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar