onsdag 26 december 2012

Jul, jul, strålande jul

Jag och Sandra bjöd in mina armeniska kompisar på en kombineras jul och födelsedagsfirande och här kommer några bilder från pratajet!


Sandra och jag lagade julmat. Det blev köttbullar, prinskorv, glögg, risalamalta, ängkorv, sill, röbetssallad, äggmackor med kaviar och potatis. Smarrigt värre! Och vi tror i alla fall att gästerna uppskattade maten, framförallt tomteskummet och pepparkakorna som Sandra tog med från Sverige.





Julklappsutdening med rim (på engelska!) Vi måste dock ha gjort för lätta rim för alla lyckades lista ut vad det var för något i deras klappar... Julklapparna blev mycket uppskattade. Det var osthyvlar som såg ut som älgar, handdukar med älgar på, lovikavantar och fina mangneter. 


Sen på självaste julafton orkade vi inte göra så mycket. Vi tog mest igen oss från kalaset dagen innan genom att diska i massor, ta en promenad och tittade på Svensson Svensson och Love Actually :) Fint och mysigt. Vi startade dessutom dagen med risalamalta med kanel, julte, glögg och pepparkaka framför sista avsnittet på julkalendern =) 
På julaftonskvällen blev vi utbjudna av Armine och Arpine på typisk mellanösternrestaurang. Vi skulle promt äta youghurtsoppa (varm) och börd med lammfärs på. Helt ok även om det inte var så böjda med storleken på våra portiner! =)

En fin och minnesvärd julafton!
Hoppas era jular där hemma var fina de med och att ni sparat lite skinka, senap och äppelmos för det saknade vi här borta (och lussebullarna!!)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar